Mindre trans og mer av noe annet

Siden det skjer svært lite på trans-fronten i livet mitt for tiden har jeg bestemt meg for å invitere gjestebloggere hit.

Du kan få blogge om hva du vil, det er bare å ta kontakt!

 

3 responses to “Mindre trans og mer av noe annet

  1. jeg hopper på den jeg. introduseres vel best med den beskjedne beskrivelsen av min egen blogg:

    (soundtrack: ‘Nr. 2’ av Cyaneed)
    Hvis David Hasselhoff og Sylvester Stallone hadde hatt en deathmatch på kanten av en vulkan, som egentlig var den hemmelige basen til Liquid Snake, og karate-Godzilla flykicket dem alle tre ned i vulkanen, og de i et nanosekund morfet sammen til et Chuck Norris/Jet Li hybrid, og dette hybridet hadde roundhouse kicket hull på en av atomreaktorene i den hemmelige basen, så ville det eneste som hadde stått igjen etter eksplosjonen vært DetMagiskeKongeriket.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s