Svette

Det er ikke genetisk bestemt at du liker biler, men det er jaggu ikke genetisk bestemt at du ikke liker dem heller.

Du kan godt bli eksponert for bilder fra du er 2 år uten å like bilder. Det betyr ikke at det å bli heftig eksponert for biler ikke merker deg. Jeg er ikke en mann på samme måte som andre menn (hva det nå enn er som binder dem sammen). Poenget mitt her er at kvinner kan være født som kvinner og de kan bli det og det kan være en sammenheng og det kan være fullstendig mangel på en. Vi mennesker er fantastiske (sett bortifra de gangene vi er slemme, onde, dreper, sloss, nedverdiger, missbruker eller ydmyker hverandre eller andre skapninger eller jorden selv)

Jeg er et individ som føler meg urettferdig behandlet, eller ikke ferdig og da må jeg” behandles” slik at du kan behandle meg sånn at jeg føler meg behandla bra og kan leve ut mitt fulle potensial. Men det gjør sikkert stygge folk som aldri får det de vil også.

Jeg er ikke født som en mann inni denne kroppen. Jeg blei født som meg og har opplevd verden gjennom denne kroppen. Den har vært grunnlaget for alle mine erfaringer og jeg har brukt den flittig. Det er uendelig mange ting der ute som kan sanses og oppleves.

 Heldigvis er ikke kjønnsorganer et sanseorgan på samme måte som ører eller øyne. Det er vår, og det føler som om jeg tenker med pikken, men jeg tenker strengt tatt med hodet mitt. Så veldig mye av det jeg gjør og opplever, gjør jeg kjønnsuavhengig.

Desto verre oppleves de tingene jeg ikke for lov til å være, oppleve, føle, tenke, si, gjøre og bestemme på grunn av noe som i hovedsak sitter mellom bena mine. Mitt kjønn sitter enda mer mellom bena enn hos andre deler av befolkningen, rett og slett fordi hjernen ikke er helt enig med samfunnet oppfatning av mitt kjønnsorgan. Dette gjør at kjønnet mitt blir sittende mellom bena og det føles stor (selv om det må sies å ikke være sant i den «virkelige» verden)

jeg er ikke født i feil kropp  (Tarald Stein) verden, tid eller samfunn. Jeg er bare er. Og så vil jeg gjerne fortsette med det, og jeg vil svært gjerne gjøre det med mørkere stemme og skjegg.

Hvis du synes jeg motsir meg selv har du helt rett!

Jeg tar meg også friheten til å drite i om du motsir meg, for du klarer aldri å motsi hele meg, for jeg er en selvmotsigelse og jeg elsker det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s