Jeg er supermann

Jeg er som supermann, samme hvor mye jeg kaster meg ut fra høye bygninger og «redder» fremmede, blir ikke verden et bedre sted.

Verden byr på mange steder, det er bare mulig å være på et sted av gangen.

Din tanke er imidlertid alltid fri og kan rive ned alle stengsler og ta deg dit du heller skulle ønske at du kanskje skulle vært. Men du kommer aldri unna deg selv. Du må være sammen med deg selv hele jævla livet, og det livet er ikke mye verdt!

Jeg har valgt et sted for denne dagen som er mykt og måler 200×90 cm. Det er en liten plass, men det er plass til meg der for jeg er liten.

Jeg har innsett det for lenge siden og Knut Nærum har innsett det.

SITT NED OG HOLD KJEFT! Du er ikke verdt en dritt.

Å tro man er supermann er vel et sikkert tegn på at man har for god selvtillit, heldigvis har jeg innsett at supermann er like ubrukelig som resten av oss.

Hjernen vet alt, men den er alene. Det er lett å innse at livet er fullstendig meningsløst og at man burde legge seg ned og bli der. Så kommer kroppen din, denne heslige hudbefengte kjøttklumpen, og ødelegger alt hjerne har brutt ned i deg. Kroppen din holder deg gående med lyster og krav, på den måten får den deg til å glemme at dette burde være den siste dagen i ditt liv.

Noen burde ta ansvar, vi burde ikke eksistere lenger, det blir for dumt i lengden!

Hvis du tror du er supermann eller har tatovert navnet ditt på kroppen har du for god selvtillit og du burde tilbringe dagen i senga; der skal du være uendelig fyllesyk og kjenne på guds klamme hender som presser brystkassa di sammen slik at du ikke får puste.

2 responses to “Jeg er supermann

  1. Jeg tror det er på tide å lære seg å skrive penere om seg selv. Jeg skriver ned alt rotet i hodet mitt noen ganger. Veldig fort å konkludere med at en selv er mongo. Det kan jo ikke være et gram av konstruktivitet i det. Det er jo mye lettere å leve med for høy selvtillitt enn for lav. Dog, sitt ned og hold kjeft er ganske funny. ^^

    • Det er faktisk en fantastisk bok. Jeg har nok såppas høye tanker om meg selv at det ikke er noe problem med noen emo-innlegg. Pluttselig blir det bare moro igjen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s