Jeg begynner med et bilde og avslutter med biologi

 

 

 

 

 

 

 

Idag har jeg lært om seksuell seleksjon og teorier bak dannelsen av kjønn.

Vidre har jeg hørt om mange teorier bak menneskelig adferd, da spesielt i forhold til forplanting.

Jeg liker biologi svært godt, men for en mann med XX-kromosmer kan livet noen ganger virke meningsløst; da det tydeligvis er forplantning som er hovedmålet med vår tilværelse.

Menn er utro fordi det koster uendelig lite å spre genene sine. Menn er kunstnere for å tiltrekke seg damer. Menn er kåte for å gidde å pule rundt så mye. Menn liker pupper for å gidde å ta damer forfra, noe som igjen skal øke den emosjonelle tilknyttningen til hunnen og dermed øke sjansen for at han gidder å delta i barneoppdragelse. Menn bla bla bla

Det er synes er festlig med alt dette er hvordan jeg oppfører meg som en mann, tenker som enn og har de samme ønskene som en mann. Men hvis all denne adferden er bilogisk determinert, hvor står jeg da? har jeg bare kopiert det menn rundt meg ser ut til å gjøre? Eller har jeg festlige gener?

Synd jeg aldri får spredt disse genene :)

Jeg vil svært gjerne donere min kropp til forskning, for jeg vil vite hvordan det har seg at jeg liker damer og tenker som enn mann på tross av mine vakre X’kromosomer.

 

 

 

 

3 responses to “Jeg begynner med et bilde og avslutter med biologi

  1. Kanskje det ene beinet til den ene x-en ikke virker. Da blir det jo en y. Ikke at det forklarer hvordan det forklarer folk med damehjerner og mannekropper i det hele tatt. Heh! Informasjonen om kjønn sitter kanskje i de delene som menn og kvinner deler, da. Det er jo ikke alle gener som er aktive, så kanskje andre gener er aktive hos deg enn de fleste andre som er født i kvinnekropp.

  2. Innser nå at jeg ikke får vite dette selvom jeg donener kroppen min til forskning, for da er jeg sannsynligvis død…
    Men dere andre får kanskje vite det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s