Jeg er kanskje ikke

Jeg er kanskje ikke verdens enkleste å leke med. Jeg er temmelig vrang, egen, ærlig og sint. Men jeg respekterer deg. Jeg repekterer deg av den enkle grunn at du eksisterer.

Respekt kan vises på mange måter, men det finnes enda flere måter å ikke vise respekt på. Jeg prøver å unngå å ikkerespektere mennesker rundt med, men noen ganger er det en umulighet å ikke tråkke på noen tær, men hvis du sier ifra så blir alt så meget bedre.

Så her kommer nok en gang en anmodning til verden: IKKE kall meg jente!Ikke si hun og hennes, for det er ikke meg og den er ikke min.

For deg er det et ord, for meg er det en undergravelse av alt jeg er og alt jeg vil være.

Du kan godt overse meg når jeg retter på deg, eller le eller bli flau. Men det enkleste er å rette seg opp med et han og si sorry. Jo flere ganger du sier han jo enklere blir det nemlig.

Hvis du føler deg urettferig behandla hvis jeg klikker på deg når du kaller meg hun så er det så enkelt som at for meg er det en sjeldsord av dimensjoner. Du kaller ikke overvektige mennesker for feite 10 ganger om dagen og unskylder deg med at det var en glipp. Jeg veit at du veit at jeg har eggstokker, men du burde klare å overse det faktumet å ikke poengtere det hvert 10. minutt!

De fleste mennesker tilpasser ordbruke sin i forhold til hvem som er tilstede. Kanskje er du en av dem som sier neger om folk med mørk hud, men du gjør ikke det hvis det er personer med mørk hud tilstede!

Jeg tror jeg kommer til å slutte å gå ut av døra hvis jeg ikke får bart eller et annet tydelig symbol som viser verden hvem jeg er. For denne hunshiten gidder jeg ikke lenger!

2 responses to “Jeg er kanskje ikke

  1. Huffda! Veit hvordan det er. Men det kommer til å ordne seg, helt sikkert. Det tar bare altfor lang tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s