211176 timer

Det er altså så mange timer jeg har levd. Jeg tror en god del av dem har blitt brukt på internett og andre meningsløse aktiviteter. Hadde jeg brukt dem til noe mer fornuftig kunne jeg nok hatt både bart og mastergrad idag. Men slik gikk det ikke.

Det som er dumt med å være ca 211000 timer gammel er at du er på «toppen» av livet. Det er liskom nå man skal leve og hvis man har et talent vil det være nå man er best på det.

Det kryr av folk på min alder som er verdensmestere, spiller på landslag, gir ut bøker og er skuespillere.

Jeg blei aldri noe, det kan jeg leve med, men ikke før jeg er 35, for da er det alikevel så altfor seint å bli noe stort. Jeg venter altså på å bli 35 så jeg kan føle meg mindre misslykket for det er ingen 35åringer på tv som gjør noe kult uansett, folk på 35 har kjipe liv og med litt flaks kan mitt liv være et av de bedre da.

Det blei vår idag!

 

2 responses to “211176 timer

  1. hahaha. Jeg tror jeg liker den her. Og når du er 35 så slipper du å bli med på sydentur med se og hør og stille opp i whipeout. Det er det de som er verdensmestere i dag gjør da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s