RAMLA ut?

Jaha?

Så jeg har altså ramla ut av systemet. Det hjelper lite at en eller anna dame er trivelig i telfonen når jeg ringer å maser om å gå en ny time når man bare «mister» pasientene sine.

Du har ikke no bra system når pasienter bare ramle ut når dem ringer for å flytte timen sin. Det skal jo ikke være nødvendig å ringe å mase hver uke for å få de timene jeg har krav på.

Du får ikke noen medalje av meg, men hvis du er trivelig å pomper meg full av testosteron før året er omme er du tilgitt :)

 

good day!

4 responses to “RAMLA ut?

  1. De er altså ikke blitt bedre på det heller. Man skulle tro at de ville klare å holde orden på pasienter og timer, siden det umulig kan ha ideologiske implikasjoner åp forbedre seg på det feltet. På den andre siden ville det å ha kontroll på pasientene muligens føre til at de fikk oversikt over hvor mange som tar livet av seg underveis. Og det ville jo være fryktelig.

  2. Haha. Hvis man har 100 pesienter det til en hver tid som skal ha 10 samtaler i året er jo det 10 hver måned (hvis vi trekker fra ferier) Så kan vi legge til en del som skal ha oppfølgingssamtaler. Hva er det egentlig dem driver med? Hvor vanskelig kan det være å sette opp en plan som går over mer enn 2 uker?
    Dem har jo temmelig klart avgrensa arbeidsoppgaver, så selvom det er mange som skal opereres en måned gjør vel ikke det psykologen så veldig mye mer opptatt enn vanlig.
    Jaja, jeg får vel aldri svar på hva dem driver med, men jeg skal i allefall inn igjen snart

  3. Du kan jo tipse dem om at det finnes en del kalendersystemer som holder orden på sånt. Men det forutsetter litt kompetanse da. EDB som valgfag på ungdomsskolen eller tilsvarende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s