MANNSEN?

Hellene lure på hvordan jeg synes det er å ha mensen.

Siden jeg har satt meg som mål å svare på alt skal jeg også svare på dette.

Jeg glemmer ofte at jeg har eggstokker, det er jeg sikkert ikke alene om. Disse deilige klompene med egg henger jo ikke utenpå kroppen, det hadde vært stykt.

Det må da også nevnes at testikler som henger på utsiden av kroppen heller ikke er et direkte vakkert syn..

Jeg merker at jeg får mensen ca 2 uker før jeg får det, for da har jeg vist eggløsning noe som resulterer i magesmerter og vissheten om at min frihet snart blir begrenset betraktelig.

Så blir jeg premenstruell, for meg arter det seg slik at jeg blir temmelig deprimert og føler at livet mitt raser sammen.

Jeg er en FRYD å leve med når jeg er premenstruell, jeg blir nemlig i et herlig humør hvor jeg glefser og grafser på alle :)

Så kommer jo selve herligheten, den prøver jeg å overse, men hvis man bare overser at man blør ut av tissen så kan man fort komme opp i en del pinlige situasjoner, så jeg prøver å forhindre slike fadeser. Jeg har mensen i 7 dager og i 4 av dem har jeg så ville menssmerter at jeg knasker smertestillende som drops.

Så alle dere jenter har rett! Hadde menn hatt mensen ville de ligget i senga og grått i en uke, vi er svake, svake indivder som ikke tåler smerte!

 

 

3 responses to “MANNSEN?

  1. Haha. Liker svaret:)

  2. You said it! Jeg går på p-piller, så jeg har bare mensen hver tredje måned – takk og looov! Men det er virkelig noe svinerier ethvert levende individ burde slippe. ;/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s