Homofile er ikke like mye verdt som hetrofile

Så du tror at homofile er like mye verdt som hetrofile?

FEIL!

Jeg har aldri hørt noen si

«jeg synes det er greit at folk e hetro»

«jeg synes hetrofile er like bra som homofile»

 «jeg synes hetrofile skal ha samme rettgiheter som homofile»

 «jeg synes hetrofile mennesker er minst like bra som homofile mennesker»

«jeg synes hetrofile burde få den samme respekten som homofile»

Og frem til den dagen folk sier det, eller den dagen da folk ikke sier en dritt som hetro vs. homo, er homofile IKKE like mye verdt som hetrofile.

Dette gjelder også for hvite mennesker, menn, mennesker og slanke folk

Så, ha en fin dag og husk, du er ikke verdt en dritt mer enn det menneske i verden som er verdt minst.

6 responses to “Homofile er ikke like mye verdt som hetrofile

  1. Veldig godt sagt!

  2. Jeg lurer på en ting som jeg kom på at du må være veldig godt kvalifisert til å svare på. Jeg har opptil flere ganger havnet i diskusjonen om jenter og gutter kan være venner uten at gutten egentlig bare er venn med jenta fordi han vil ligge med henne. Jeg syns dette høres tullete ut, men mine venner påstår at det er fordi jeg er jente og naiv.
    Hvem bedre til å vite dette enn en gutt med stor innsikt i i jenteleiren tenker jeg, så jeg skulle gjerne likt å høre din take på dette her :)

    • Du er ikke naiv fordi du er jente, det blir bare teit å si.
      Jeg tror at det er flere gutter enn jenter i ett jente-gutte-vennskap som tenker på sex og som hadde grepet sjansen hvis den hadde kommet. Men hvis sjansen ikke kommer er vi venner med jenter uten å ønske å ha sex med dem hele tiden. Gutter får andre ting fra jenter enn puling. Så, gutter tenker nok oftere at de vil pule jentevennene sine, men det er som oftest ikke motivasjonen bak vennskapet

  3. Og forresten veldig bra bloggpost, glemte å si det i sta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s