Konfirmasjon

Jeg er konfirmantleder for humanistisk konfirmasjon i år.

Hvilket kjønn jeg var kom opp som et tema den første timen, og de tok min kjønnsidentitet veldig bra.

Den ene gutten sa at det ikke spiller noen rolle hvilket kjønn folk er for alle skal behandles likt og så fant dem ut at det er vitkig å være litt diskre hvis man er usikker på hvilket kjønn folk er osv. Rett og slett en fin gjeng.

Det er nok en del voksne som kunne lært en del av disse 14åringene. For jeg har opplevd utrolig mange ganger at folk spør meg hva slags kjønsorgan jeg har, noe som under ALLE omstendigheter er himla hufint, jeg har også opplevd ved flere anledninger å bli klådd i skrittet av folk som lurer på hva jeg «egentli» er.

Så lenge leve folk som er 14 og resten kan gå å pisse seg selv i øret

good day

4 responses to “Konfirmasjon

  1. *Thumbs up* !!

  2. Fint at disse barna er fremtida!

  3. Heia konfirmanter. :D De siste årene har jeg hatt foredrag for konfirmantene i Ellingsrud menighet om seksuell identitetsutvikling. Jeg har aldri fått ufine spørsmål. De har rett og slett evnen til å akseptere at folk er forskjellige.

    Heia fremtiden. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s