kuk vs fitte

Jeg har hørt ca 1000 historier om menn som tar med seg kvinner hjem (eller til et hotell) og finner ut at hun har en penis, noe hovedpersonen i historien setter liten pris på.

Men jeg har nesten aldri hørt om kvinner som tar med seg menn hjem og finner ut at de ikke har penis. Det er som oftest lettere for folk uten penis å se ut som de har en pensi, enn det er for folk med penis å se ut som de ikke har penis. Utifra dette konkluderer jeg med at det oftere skjer at man tar med seg menn uten penis hjem, enn kvinner med.

Så da spør jeg meg selv om hvorfor vi ikke hører disse historiene. Er det fordi det er så himla flaut for kvinner å fortelle om det? Eller er det, slik jeg egentlig tror, at disse damene liker det?

 

4 responses to “kuk vs fitte

  1. «Så da spør jeg meg selv om hvorfor vi ikke hører disse historiene.»
    hva er svaret ditt da?

  2. Kan være menn som tror de er skikkelig store å barske når de forteller det etter 5-6 pils, men damene veit hvor grensa går og heller forteller det til sin beste venninde/kamerat i fortolighet i stede x)

    • Det er nok sant. Og jeg tror at hva man gjorde da man fant det ut påvirker hvordan man eventuelt forteller om det etterpå, hvis du hadde sex med denne personen er det sikkert ikke så «artig» å skryte av det etterpå, spesielt ikke for menn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s