Status hentet fra Gro

Min kjære venn Gro har denne statusen på facebook, den er hentet fra en jobbutlysning

..og stillinga har disse kravene til søker: «Mangfold med hensyn til utdanning, personlige egenskaper, kjønn og kulturell bakgrunn».

Jeg vet jo at man ikke skal diskriminere på grunnlag av kjønn osv, men er det virkelig et krav å ha mangfold med hensyn på kjønn? Festli, jeg burde være godt kvalifisert for denne jobben. Jeg har definitivt et mangfoldig kjønn, jeg har også 190 studiepoeng uten å ha en bachelor, det må man kunne kalle mangfold med hensyn på utdanning, jeg har mange personlige egenskaper som går litt på tverke av hverandre(uten å være Schizofren). Men jeg mangler litt på det med kulturell bakgrunn, med mindre det teller å ha spilt i korps og ha en far fra sørlandet og en mor fra en eller annen dal.

Jeg hater uansett å jobbe, så jeg kommer nok ikke til å sende inn en søknad, men det hadde vært festlig.

One response to “Status hentet fra Gro

  1. Tina Lilleberg

    Du e mæ en du <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s