En dag

Jeg har mindre å styre med om morran enn kvinner og transkvinner, men definitivt mer enn menn.

Først må jeg barbere meg, for ellers ser alle at jeg har tryne fult av lyse fjon, noe de fleste menn på 23 ikke har. Så må jeg packe (få det til å se ut som jeg har penis, dette kan kanskje virke unødvendig, men jeg blir overraskende ofte befølt i skrittet). Så kommer bindinga (sjule det faktum at jeg har en mer fyldig brystkasse enn de fleste menn på min størrelse) Dette kan være en skikkelig pain in the ass for mange, jeg har hatt flaks med utstyret mitt og med litt godvilje ser brystkassa mi ut som en litt lubben mann sin. Så må jeg jo ordne håret og pusse tennene, og så må vi jo ikke glemme tanntråd, det skal man faktisk bruke hver dag!

God morgen

 

 

3 responses to “En dag

  1. Tina Lilleberg

    Hmm.. Vil no påstå du gjør minst like my med utseendet om morran som mæ da, kis.. Ansiktskrem, øyekrem, sminke, puss tenner, bruk munnskyll, ta fluor og bruk tanntråd + ordne håret…. Ehm… Tja, og vasking av diverse kroppsdela :p

    Tanntråd e viktig ja! Du kan faktisk forleng livet ditt med 3 år, hvis du gjør d regelmessig, påstår tannlegen min. :p

    • hehe ja for ikke å snakke om farging av øyenbryn og de 10 timene i uka jeg bruker på å løfte på tunge ting bare for å få breie nok skuldre til å fylle ut en vanlig størrelse S. :)

  2. Tina Lilleberg

    Hehe. Sje der! E plutselig my man gjør før å se ut som man vil sjø, samma koss kjønn man e. ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s