Det raser for tiden en debatt i danske medier. En vert for et talkshow har vært en smule upresis og dømmende i sine utalelser om transpersoner.

Interjuet kan du se her. Hvis du ikke er veldig stø i dansk kan jeg fortelle deg at denne mannen konsekvent kaller en kvinne for en mann, noe de fleste vil se på som en fornærmelse. Før han forundrer seg over at en kvinne som er gift med en kvinne er lesbisk. (Du har ikke fått med deg mye hvis du ikke har fått med deg at når to damer er gift så er de lesber). Så undrer også denne flotte mannen seg over om det finnes en grense, om det går ann å bli så annerledes at det nærmer seg freakshow. En taktfull fyr me andre ord!

Jeg har ingen forståelse for at dette er vanskelig å forstå, men hvis du synes noe er vanskelig å forstå, eller er usikker på et felt så er mitt beste tips IKKE LAT SOM OM DU HAR PEILING. Ikke men noe om ting du tydeligvis ikke har hjernekapasitet til å forstå.

Hvis jeg sier jeg er en mann, så må du bare ta det for god fisk. (Det byr jo ikke på problemer for deg) Og hvis jeg så sier at jeg er sammen med en jente så er jeg ikke lesbisk! Det er så utrolig uendelig logisk!

I etterkant av disse latterlige utsagnene har det rast en debatt i danske medier og sjefen til denne takfulle mannen er blitt bedt om å utale seg. Hun forsvarer sin ansatt og kommer med antydningerav typen «men det er jo flere av de som tilhører seksuelle minoriteter som er seksuelle avikere osv» FANTASTISK

Du kan lese mer om saken her, her og her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s