Personlighetsforstyrrelser

Så, da er det klart; jeg har ikke personlighetsforstyrrelser. Jeg er ca like overrasket som et bursdagsbarn som har mekka sin egen overraskelsesfest.

Det er veldig trivelig å høre fra folk som har peiling at det ikke er noe galt i hodet mitt, men på samme tid er det svært lite som gjør deg så bevist på dine personlige mangler som å bli undersøkt for personlighetsforstyrrelser.

Det er fort gjort å sitte igjen å tenke over sitt reaksjonsmønster i alle små og store situasjoner. Det er rett og slett vanskelig å beholde normaliteten i hodet når folk graver etter det motsatte.

Transseksualisme er en diagnose, men den gjør meg ikke syk. Det kan kanskje sammenlignes med det å være gravid (som etter min mening burde være en sykdom). Å være gravid er en diagnose, men du er ikke sjuk og du trenger bare litt tilsyn og hjelp så går det over, du må bare føde ungen så er den diagnosen over. Jeg trenger bare litt testosteron så skal jeg ikke plage verden mer. Det er forresten verden som plager meg!

Jeg trives selvfølgelig svært godt med å plage verden litt tilbake. Jeg godter meg over folks forrvirrede blikk, dere usikre formuleringer, fomling med pronomen og generelle usikkerhet. Men jeg vil gjerne komme dit hvor jeg ikke er så stressende for mine omgivelser, det blir nemlig himla slitsomt i lengden og enkelte dager gidder jeg ikke forklare en shit så da får folk bare stå igjen som spørsmålstegn.

Til slutt vil jeg anbefale bloggen til min unge venn.

9 responses to “Personlighetsforstyrrelser

 1. Jeg har alltid hatt lyst til å lage min egen overraskelsesfest… Men du, hva med i Nepal da? Der har de jo et tredje kjønn?

  • Når du vlir 18 skal jeg lage en fest til deg
   jupp det har dem. Det er jo trivelig og vi kommer nok dit engang i Norge også. Men vi ahr lite tradisjoner rundt kjønnsoverskridelse i vår kultur, så det tar nok litt tid

   • Herlig! Ser fram til attenårsdagen min as! Får håpe det kommer til Norge en gang også, men herregud, RedBull ble jo lovlig nettopp, vi henger litt etter as.

   • ja vi gjør kanksje det, men redbull er ikke spess bra for deg. Jeg anbefaler deg øl. (kan jeg blir straffeforfulgt for å anbefale øl til en 16åring?)

 2. Tror du kan ha et poeng, men alkohol ekke akkurat bra det heller. Bortsett fra øl. Øl er bare godt, det. Tror kanskje ikke foreldre ville blitt superglade for at en snart 24-åring anbefaler pils, men faen heller, man kan jo få kreft av knekkebrød i disse dager. Hva er ufarlig?

 3. seriøst? aaaah, den er kjip. nevn noen superkule grunner da

 4. Hei! Lurte litt på hva foreldrene dine tenker rundt endringene som skjer i ditt liv?
  Håper du har det bra, selv om du ikke har en stemme i hodet som holder deg med selskap;) ha en fin dag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s