<3 HÅKON <3

Dette er Håkon. Håkon er min venn, vi studerer nesten det samme og han er snill. Og så skal vi ikke glemme at han er kjekk som faen og at jeg hadde tatt han på et blunk hvis jeg var homo. Noe jeg kun er i teorien, fordi jeg for de fleste menn kun er mann i teorien. Peniser ser ut til å være viktigst for menn selv.

Håkon har en kjæreste som heter Silje, så det blir vel aldri meg og Håkon. Men jeg pleier å late som han er kjæresten min hver søndag, det var gøy de tre første gangene, nå er det klein. (Jeg synes ikke man skal slutte med aktiviteter bare fordi dem er kleine)

Håkon har lenge drømt om å komme på denne vannvittig populære bloggen.

Har du uendelig lyst til at jeg skal si noe fint om deg på internett kan du sende meg en mail.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s