RLE

Real life experience

For å overbevise behandlingsteamet (og seg selv) om at man virkelig vil få et bedre liv hvis verden ser det eller den du føler at du har inni deg må man i et år leve som det kjønnet man ønsker at verden skal se deg som.

Dette høres jo i teorien greit ut, det er jo dumt hvis alle problemene dine ligger i at du er feit og ikke i at du er mann. Men hvordan gjør man det?

Jeg tror jeg lever livet mitt som en mann, men hvordan kan jeg vite det? Jeg kan jo ikke bruke andre menn som sammenligningsgrunnlag, de er jo ikke meg.

Kanskje jeg skal begynne å introdusere meg med følgende frase «Hei, jeg heter Luca jeg er MANN».

Noen tips til hvordan jeg kan erfare livet som mann?

11 responses to “RLE

 1. Altså, jeg husker at du hadde langt hår en gang på barneskolen, men sånn ellers har du jo ikke gjort noen videre innsats for å se ut som en jente. Jeg mener, det er jo ganske typisk for jenter at de ønsker å se ut som jenter og at de bruker en del tid på det. Elleres er jeg jo som sagt en del imot å karakterisere folk ut i fra stereotyper, men hvis det må til å kan du alltids prøve å bli interessert i et ballspill, investere i en verktøykasse, begynne å skru på en eller annen bil og aldri snakke om følelsene dine til noen, bortsett fra til jenter i fylla. Ånei, du har jo en blogg allerede. Det er femi da. Vent da, nå kom jeg på mer. Du må begynne å spille voldelige spill på xbox og snakke om våpen og mimre om tiden i militæret, sånn som de i klassen min. Sånn stereotypisk sett. Eller det med fylla er sant i en del tilfeller, da. Knis.

  Nei altså, jenter bruker en del tid på å se ut som jenter, og gutter bruker en del mindre tid på å se ut som gutter, for der kommer man jo ganske langt allerede ved å ikke å se ut som en jente. Jeg skjønner hvorfor du vil ha bart hvis du føler deg som en gutt i hodet, liksom.

  • Det håret var jeg livredd for å klippe av meg. Jeg trodde at verden kom til å gå under hvis jeg ikke hadde langt hår. (litt sånn som arnt har det nå)
   Jeg snakker om følelsene mine i fylla, jeg liker noen ballspill og jeg er vaktmester i kollektivet jeg bor i og i jula spilte jeg assasin el no på en eller annen spillmaskin og blei sinnsjukt gira, men jeg gidder ikke begynne med å drepe folk som hobby!
   Bruker dere virkelig masse tid på å se ut som jenter? Her i huset tror jeg guttene og jentene bruker ca like lang tid på å se ut som noe… Jeg lever kanskje i en utypisk boble.

 2. Det er jo alltids individuelt, da. Som vanlig. Men jeg tenke ikke bare på antall minutter foran speiliet, liksom. Der bruker jeg ikke sånn dritmye tid selv. Det er mer sånn ooh kjøpe billig sminke på internett og gå i butikker nå og da selv om man er blakk bare fordi det er litt kos. Og at det er kos å pynte seg, selv om det er ganske forskjellig hva folk anser som å pynte seg. Det hender seg jeg pynter meg med joggis, liksom. Kanskje. Altså jenter liker å føle seg feminine, kort sagt. Den følelsen kan jo påvirkes av pynting.

  • Jeg føler meg aldri feminin og jeg brekker meg invendig når andre prøver å få meg til å føle meg feminin. Men det kan sikkert vært koslig for jenter å føle seg feminine :)

 3. «Noen tips til hvordan jeg kan erfare livet som mann?»

  Foreslår følgende. Lag ei huske. Har kanskje aldri følt meg mer maskulin. Du trenger ei høy furu, en planke, et tau, en kniv, spiker, en hammer, en øl, solskinn. Spikk ut fire hakk ytterst på hver langside av planken. Knytt tauet fast i to av hakkene på den ene siden av planken.

  Putt hammeren i beltet, hold spikrene og tauet i tennene, og klatre opp stammen på treet. Du skal opp til nærmeste grein. Her er det viktig at du må klatre høyt nok til at livet ditt til en viss grad står på spill. Tre deg utpå greina, og sleng tauet rundt den. Knyt det fast i den andre siden av planken, og slipp det ned over greina, så du har en huske. Spikre noen spiker i greina på hver side av tauet, så det ikke sklir. Bann gjerne litt for deg selv underveis.

  Klatre så ned igjen. Gni deg over panna, og kast et lass med svette ned på bakken. Sett deg ned, åpne ølen, og beundre verket ditt. Gratulerer, det var mann mot natur, mannen vant og naturen tapte.

 4. RLE
  Religion, livssyn, etikk

  to your information. (http://www.skolenettet.no/Web/Templates/Pages/Subject.aspx?id=5021&epslanguage=NO)

  Det med skytespill er jo sant, du bør vel også like fotball og øl, og viktigst av alt; tisse navnet ditt i snøen.

 5. Lars bygde huske på Storås i år. Dette var en møysommelig prosess i flere etapper, men det formelig lyste mann ut av øya på Lars etterpå. Jeg tror han var veldig stolt. Selv prøvde jeg huska, og jeg kan utvilsomt gå god for den. Så det jeg med andre ord vil frem til her, er at jeg gjerne vil prøve huska etterpå. Haha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s