Pulegaver

nøyaktig sitert fra expert sitt pulemagasin 2010

6 av 10 ønsker seg pulegaver fra expert.

258 fantastiske pulegavetips

56 pulegaver til under 399

Til mine skjønne og søte nieser. -De har allerede hver sin iPod, men jeg går likevel for en ny iPod nano til begge to. Har prøvd å fritte den ut om favorittfarger, og tror det blir en i sølv og en i rosa.

Til min vakre svigerinne. De har kun en manuell sak til melkeskumming på hytta, men med melkesteamer blir melken helt perfekt. Nå er det faktisk mulig å lage akkurat like god cappuccino på fjellet som på en kaffebar.

Til mine gode venniner. Til venninnene prøver jeg alltid å finne en morsom ting de kanskje ikke hadde kommet på å kjøpe seg selv. inner jeg noe slikt, gir jeg gjerne det samme til alle- og kanskje en til meg selv også. Og i år skal det blir epilator (epilator er en maskin som drar hårene ut av kroppen, min.anm)

Scrubs sesong 1 – kul serie om ansatte på et sykehus hvert fall ikke jeg er hypp på å bli lagt inn på

God pul!

2 responses to “Pulegaver

  1. Ragnhild Bruseth

    Så jeg får altså julegave i år!!! JiPpi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s