Litt usikker på tittel her

Jeg er småsjuk og sitter hjemme og leser plantefysiologi, ikke spesielt gøy, men da er det ekstra artig når folk på P2 sider ekstra festlige ting.

En fyr kommenterer at uteplassene ikke tar ansvar for fulle folk og gir dem sjenk til de stuper. Så sier denne fine fyren «Det er politiet som må ta oppvasken, bokstravlig talt» Så, politet overtar arbeidet i barene etter stengetid så bartenderne kan springe rundt i gate og plukke opp fulle folk. Jeg synes dette er en fortreffelig arbeidsfordelig, bartendere er jo særdeles vant til fulle folk, og alle ønsker vel å se en politi med oppvaskbørste i den ene hånda og kølle i den andre.

Ellers går dagene raskt mot eksamen. Jeg er hellig overbevist om at jeg er supermann og i den anledning har jeg meldt meg opp i 40 studiepoeng. Det ser ikke altfor lyst ut, men jeg håper fortsatt.

Folkeopplysning

Jeg har vel ikke den mest leste bloggen i verden, men når jeg faktisk snur meg rundt å poster noe har jeg en del hundre treff. Det som forundrer meg mest med dette er at ingen kommenterer postene mine eller spør om noe som helst. Er transkjønnethet noe alle kan masse om? Jeg trodde det var et tema for spesielt intresserte. Hvis du lurer på noe så spør, da får du svar og jeg får noe å skrive om. Det er det som på godt norsk kalles en vinn vinn situasjon.

Jeg bor sammen med en mann, han er rosa med prikker og jeg liker ham veldig godt. Han heter trygve.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s