Ingen tittel

Dette er en umulig oppgave, jeg har verdens kjedeligste liv og de gangene det faktisk skjer noe i mitt liv er det serdeles upassende å legge det ut på internett.

Men på den annen side trenger jo det jeg skriver å være sant. Kanskje jeg rett og slett skal innrømme at jeg er en mann på 54 som tenner på andre menn i dameklær.

Nå er det snart jul. Jeg liker familien min, men familie som instutisjon har jeg store motforestillinge mot. Jeg liker nissen, men jeh hater coca cola. Jeg veit ikke om jeg liker jesus, for han har jeg aldri møtt, men jeg veit jeg nærer et inntenst hat mot alt som ligne på religion. Beklager, men jeg gidder ikke ta folk som bare finner på ting alorlig. Så, da er det vel ikke mye igjen av denne høytiden.

Er den beste måten å overbevise noen om at man er mann å ta på kjole eller dress? nå om dagen heller jeg stadig mer i rettning av kjole. Jeg ser nemlig ut som jeg drager i kjole. I dress ser jeg ikke ut, mye fordi dressen min ikke passer lenger, men i allefall.

Så da er mitt nye prosjekt å overbevise verden (les familie) om at jeg er en mann gjennom å være en kvinne. En slags form for omvendt psykologi.

Ja, da hadde jeg rett alikevell. Jeg har ingenting å skrive om.

3 responses to “Ingen tittel

  1. *tommel opp* – jeg linka fra min blogg til din, for den er bra og flere burde lese den.

  2. BLE det kjole eller dress??

  3. Det blei sjorte og slips (dressen sitter ikke slik den engnag gjorde)
    Det hadde nok ikke virkert, der jeg ser et latterlig forsøk på ukledelig femininitet, ser andre glim at den søte fine snille nette jenten jeg etter sigende er.

    Men jul ble det uansett, og nå er det heldigvis over!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s