statistikk

Halvparten av norges befolkning er menn. Dette vil si at kvinner står i fare for å havne i mindretall i sitt egent land! I 2005 ble  70 517 menn siktet for lovbrudd, det tilsvarende tallet for kvinner var 14 184. Hvordan kan vi godta at nesten halve Norge er fylt opp med menn? De begår altså nesten 5 ganger så mange lovbrudd som kvinner, og de lovbruddene de begår er grovere enn de som blir begått av kvinner. Det er på tide at vi slutter å la menn ture frem på denne måten. Her må det mer enn integrering til, vi må rett og slett luke menn ut av samfunnet!

Dette er ikke en kommentar på nyemeninger.no fordi ingen bryr seg, og godt er det! Men tenk over hvor folk finner talla sine og hva slags grunnlag de egentlig har for å generalisere på den måten de gjør. Og sist, men ikke minst hva er det viktig å vite noe om? Hvilke forskjeller er det viktig å finne når man forsker?

Den som leter finner. Ønsker man å finne forskjeller på høye og lave folk så finner man det sannsynligvis, men ingen gidder å lete. Mens når det kommer til «etnisitet» eller «kjønn» står forskere i kø for å finne forskjeller.

 

4 responses to “statistikk

  1. Nå må politikerne våkne opp! Send menn tilbake dit de kommer fra sier nå jeg.

  2. Fantastisk! Jeg tror jeg elsker deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s