O-løp

Orienteringsløp er noe jeg aldri har prøvd, i allefall ikke de som går med kart og kompass gjennom skogen. O-liv, orienteringsliv, det er vel når man stadig må orientere seg, og reorientere seg. Jeg orienterer meg stadig vekk som alle andre, men nå har dette plutselig blitt det eneste jeg gjør. Har jeg først orientert meg i en retning en dag, må jeg jaggu reorintere meg dagen etter.

Det finnes to hovedretninger å orientere sin seksualitet i. Det blir som en motorvei hvor noen biler kjører den ene veien og noen den andre. De som liker jenter kjører den ene veien, og de som liker gutter den andre. Det er selvfølgelig mulig å kjøre frem og tilbake, mot kjøreretningen og man kan til og med stoppe på veien, men da med fare for eget liv.

Så det som skaper minst trøbbel er å kjøre videre samme vei som du kom. En motorvei gir lite rom for å stoppe for å se på kartet. Nå anser samfunnet det som svært uheldig at mennesker med varierende type kjønnsorganer kjører i samme fil, derfor har man laget et skille mellom forskjellige typer av jente-likere, der er det to rådende filer; jenter som kjører i jente-retningen og gutter som kjører i jente-retningen(det samme skillet finnes for gutte-likere). En motorvei kan ha et svimlende antall filer, men det vil uansett være smalt i forhold til verdens bredde.

Jeg har tidligere blitt oppfattet som en lesbisk kvinne, nå har jeg altså ikke reorientert meg selv, men blitt tvunget til å ta nok et aktivt standpunkt utad når det kommer til mine seksuelle preferanser (jeg burde kanskje bli smigret over at alle lurer på hvem og hva jeg liker å ha sex med?). Egentlig nekter jeg å finne meg i dette tullet, men hvis det absolutt skal være slik at jeg må kjøre på samme vei som alle andre, kan jeg godt velge en fil.

Mitt valg har falt på homofil-fil. For meg betyr det at jeg står i veikanten og haiker med de rosa og regnbuefargede bilene. JEG LIKER HOMOFILE. Jeg liker homofile mye bedre enn heterofile, heterofile er fulle av seg selv og spyr utav seg heteronormativ galle, og det er faen meg på tide at folk begynner å rakke ned på dem! Det er også på høy tid å la folk få orientere seksualiteten sin etter andre kriterier enn kjønnsorganer. JEG DRITER I OM DU HAR KUK ELLER FITTE, så lenge du er heit og vil pule(og er homo). Jeg finner meg ikke i å skulle være heterofil bare fordi jeg liker jenter, eller gutter for den saks skyld; siden det hersker forvirring og fullstendig anarki rundt mitt kjønn.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s