Jeg har ikke bedt om å være en krakk!

Drit i å sett ræva di på tryne mitt,  jeg er ingen krakk!

Hva vil du oppnå med det du sier og gjør? Dette er et spørsmål folk burde stille seg, før de gjør noe som helst!

Så, du synes jeg ser ut som en krakk? Men må du sette deg på alle krakker du ser? Hvorfor ikke sette seg på den krakken som ser mest innbydende ut?

Kanskje jeg egentlig er et bord, da er det jo ikke lov å sette seg på meg. Det lærte de fleste da de var små. Du tenker kanskje at det er lett å se forskjell på en krakk og et bord, men i realiteten kan de brukes til akkurat det samme. Du kan både sitte og sette fra deg ting på en krakk eller et bord. Så du tror jeg er en krakk, men jeg er i realiteten et bord. Men det er i min realitet, min virkelighet, men min virkelighet er så usannsynlig avhenging av din tolkning av min virkelighet. Men du kan ikke se min virkelighet så da burde du kanskje tenke deg om to ganger før du setter deg på en krakk, for den krakken kan faktisk være et lite bord.

One response to “Jeg har ikke bedt om å være en krakk!

  1. Skeiv og Stolt

    Vet du, dette inlegget var helt genialt, det beskriver så veldig mye, med så veldig få og konkrete ord! ble helt satt ut nå. Jeg ble både glad og trist inni meg. Glad fordi du virkelig har truffet hodet på spikeren med flotte ord, trist fordi teksten beskriver virkeligheten slik den er, og slik den mest sannsynlig alltid vil være.. noen burde kanskje dra tilbake til barndomsåra for og lære forskjellen på krakk og bord igjen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s