Lav, hårklipp og Brigdamøte

Idag har jeg klipt håret og samle masse laver fra trærne i hagen til Tine. Igår var jeg på møte med Brigda øst. Brigda er en samtalegruppe for folk som er interessert i kjønn og transkjønn. Det var en veldig positiv og trivelig opplevelse å møte kjønnsskeive mennesker som er eldre enn meg, og som faktisk lever og har det fint. «Mannen» i gata har som oftest en mening om kjønn, men sjeldent svært reflekterte tanker rundt temaet.

Kjønn er noe jeg tenker på nesten hele tiden, men på samme tid noe jeg skulle øsnke ikke eksisterte eller i det minste var noe jeg kunne overse, men det kan jeg ikke.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s