Lille dør på veggen der

Hvilken garderobe går du i?Det er en lett sak for de fleste å bestemme seg for døra med en kjolekledd person eller personen med bukse. Jeg synes imidlertid at det er temmelig ubehagelig å foreta dette valget. I mangel på penis faller valget på kvinnegarderoben, men det er i all hovedsak en klein opplvelse for alle de innvolverte. Det skjer titt og stadig at jenter snur i døra når jeg befinner meg inne på deres do, eller i deres garderobe.

Nå har den hyggelige dama som jobber der jeg trener gitt meg tilgang til egen garderobe, så hipp hurra for trivelige folk, unisexdo og regleverk som kan tøyes.

3 responses to “Lille dør på veggen der

  1. Kudos til treningssenteret ditt!

  2. Ja, hva faan lzzm. Jeg går jo på do hovedsaklig for å pisse, evnt bæsje, ikke for å seksuelt antaste jenter. Hvis folk er ute etter en frisone, hvor de slipper å møte det motsatte kjønn, er det ikke et særs behagelig valg..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s